הכמון מכיל כמות גדולה של ברזל,כמון מגביר את קצב חילוף החומרים בגוף וככזה מסייע בשמירה על הכוח בשרירים בזמן פעילות גופנית,את אבקת הכמון יש להוסיף לקראת סוף הבישול בעוד שאת זרעי הכמון יש לטגן קלות טרם הבישול על מנת לפתוח את טעמם.כמון הוא צמח תבלין חד-שנתי ממשפחת הסוככיים, אשר תפוצתו הטבעית ממזרח הים התיכון ועד מזרח הודו. אולם לפי מקורות שונים מקורו של הכמון מסרי לנקה, פקיסטן, סוריה וטורקיה. פירות הצמח משמשים להפקת תבלין הכמון.
תגובות
מוצרים קשורים
תודה על השיתוף
קיבלתם הנחת שיתוף מיוחדת! על מנת להינות מהנחה זו עליכם להוסיף את הפריט לעגלת הקניות בכפתור הוספה לעגלה.
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.