פפריקה חריפה אדומה: הצבע האדום העז המופיע בפלפלת אדומה מקורו בקבוצת צבענים המכונה קרוטנואידים שלאחרונה נעשה בהם שימוש גם כצבעי מאכל טבעיים, בעיקר בתעשיית הקוסמטיקה ובתעשיות הבשר והנקניק והם ידועים כנוגדי חמצון, ערכו המזין של פרי הפלפלת עולה עם התקדמות תהליך הבשלתו: פלפלת ירוקה (בוסר) ראויה למאכל מכילה כמות גדולה של פרו-ויטמין A ושל ויטמין C וכן כמות ניכרת של ויטמינים מקבוצת B. פלפלת אדומה בשלה מכילה כמות כפולה של פרו-ויטמין A מן הפלפלת הירוקה ו- 70% יותר ויטמין C וכן כמות גדולה בהרבה של ויטמין B. 2 כפיות פפריקה ביום מעניקות את רמת הויטמין C הרצויה למשפחה שלמה! אופן השימוש: לתבל ולהוסיף לפי הטעם.
תגובות
מוצרים קשורים
תודה על השיתוף
קיבלתם הנחת שיתוף מיוחדת! על מנת להינות מהנחה זו עליכם להוסיף את הפריט לעגלת הקניות בכפתור הוספה לעגלה.
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.